Sales-office SiteTec Heemskerk volledig operationeel

1024 768 SiteTec

Vanwege de groeiende vraag naar haar services en producten was SiteTec op zoek naar een manier om nog effectiever en doelgerichter te kunnen werken. Vanuit deze wens is besloten om alle commerciële activiteiten zoals verkoop, administratie en planning van de verhuur fysiek los te koppelen van de nieuwbouw, de service en het onderhoud. Met die ambitie was SiteTec al even op zoek naar een nieuwe vestiging. Deze werd gevonden op één van de modernste bedrijventerreinen van Nederland: De Trompet in Heemskerk.

Vanuit deze extra vestiging kan SiteTec een betere focus leggen op haar klantgerichtheid omdat hier tevens het klanten contact centrum is gehuisvest. Het magazijn, de productie en de technische ondersteuning blijven op de huidige lokatie in Wijk bij Duurstede.

Vanzelfsprekend is middels de meest moderne communicatiemiddelen en een geïntegreerd netwerk een continue samenwerking tussen beide vestigingen opgezet. Inmiddels is het stof van de verhuizing opgetrokken en is SiteTec Heemskerk volledig operationeel.
U bent van harte uitgenodigd om eens langs te komen voor een kop koffie en om onze nieuwe vestiging te komen bekijken!